\require{AMSmath} Dit is een reactie op vraag 60833 Re: Een kast met stripboeken Geachte,Bedankt!Aan vraag a en b kan ik uit, maar aan c niet.Hebt u dit ook gedaan met combinatie, want ik kom steeds grotere getallen uit.Mvg,Laurien L 3de graad ASO - zondag 22 november 2009 Antwoord Het antwoord stond er toch al?$\left( {\matrix{8 \cr3 \cr} } \right) + \left( {\matrix{{14} \cr3 \cr} } \right) + \left( {\matrix{{12} \cr3 \cr} } \right) = 640$Het gaat om of 3 uit 8 kiezen of 3 uit 14 of 3 uit 12. En dan het aantal mogelijkheden optellen. WvR zondag 22 november 2009 Re: Re: Een kast met stripboeken ©2001-2024 WisFaq
\require{AMSmath}
Geachte,Bedankt!Aan vraag a en b kan ik uit, maar aan c niet.Hebt u dit ook gedaan met combinatie, want ik kom steeds grotere getallen uit.Mvg,Laurien L 3de graad ASO - zondag 22 november 2009
L 3de graad ASO - zondag 22 november 2009
Het antwoord stond er toch al?$\left( {\matrix{8 \cr3 \cr} } \right) + \left( {\matrix{{14} \cr3 \cr} } \right) + \left( {\matrix{{12} \cr3 \cr} } \right) = 640$Het gaat om of 3 uit 8 kiezen of 3 uit 14 of 3 uit 12. En dan het aantal mogelijkheden optellen. WvR zondag 22 november 2009
WvR zondag 22 november 2009
©2001-2024 WisFaq