\require{AMSmath} Lagrange Bepaal door middel van de multiplicator van Lagrange de kortste afstand tussen de 2 parabolen y=x2 en y=-(x-1)2.Hoe los je dit op? jop Student universiteit - vrijdag 20 november 2009 Antwoord Jop, De Lagrange functie wordt: L=(x1-x2)2+(y1-y2)2+l(y1-x12)+m(y2+(x2-1)2). kn vrijdag 20 november 2009 ©2001-2024 WisFaq
\require{AMSmath}
Bepaal door middel van de multiplicator van Lagrange de kortste afstand tussen de 2 parabolen y=x2 en y=-(x-1)2.Hoe los je dit op? jop Student universiteit - vrijdag 20 november 2009
jop Student universiteit - vrijdag 20 november 2009
Jop, De Lagrange functie wordt: L=(x1-x2)2+(y1-y2)2+l(y1-x12)+m(y2+(x2-1)2). kn vrijdag 20 november 2009
kn vrijdag 20 november 2009
©2001-2024 WisFaq