\require{AMSmath} Logaritmische vergelijking 2log (24) + 2log (3)is schijnbaar gelijk aan 3 + 2log(9)maar ik snap niet waarom, kan iemand dit mij uitleggen Lars Student hbo - zondag 8 november 2009 Antwoord Beste Lars,Schrijf eerst 24 als 3.8, of ook 3.23 en gebruik:- log(ab) = log(a)+log(b)- log(ac) = c.log(a)Het is dus gewoon toepassen van eigenschappen.mvg,Tom td zondag 8 november 2009 ©2001-2024 WisFaq
\require{AMSmath}
2log (24) + 2log (3)is schijnbaar gelijk aan 3 + 2log(9)maar ik snap niet waarom, kan iemand dit mij uitleggen Lars Student hbo - zondag 8 november 2009
Lars Student hbo - zondag 8 november 2009
Beste Lars,Schrijf eerst 24 als 3.8, of ook 3.23 en gebruik:- log(ab) = log(a)+log(b)- log(ac) = c.log(a)Het is dus gewoon toepassen van eigenschappen.mvg,Tom td zondag 8 november 2009
td zondag 8 november 2009
©2001-2024 WisFaq