\require{AMSmath} Dit is een reactie op vraag 60681 Re: Vierkantsvergelijking in het complexe vlak hey, ik kom een negatief getal voor discriminant uit van -12 uit. dus dan moet ik dat beschouwen als wortel(-12+0i) ? dank alvast voor uw antwoorden. Ali Student universiteit België - donderdag 5 november 2009 Antwoord √(-12) = √(12·-1) = √(12)·√(-1) = 2√(3)·i = 2i√(3) MBL donderdag 5 november 2009 ©2001-2024 WisFaq
\require{AMSmath}
hey, ik kom een negatief getal voor discriminant uit van -12 uit. dus dan moet ik dat beschouwen als wortel(-12+0i) ? dank alvast voor uw antwoorden. Ali Student universiteit België - donderdag 5 november 2009
Ali Student universiteit België - donderdag 5 november 2009
√(-12) = √(12·-1) = √(12)·√(-1) = 2√(3)·i = 2i√(3) MBL donderdag 5 november 2009
MBL donderdag 5 november 2009
©2001-2024 WisFaq