\require{AMSmath}
Re: Re: Kansberekenen meer dan
Ik snap niet precies wat ik met het tabelletje moet doen. Dit is tot hoe ver ik de som nu gemaakt heb, ik weet niet hoe ik hem verder moet maken; n=250 p=0.04 m=10 s=3.1 Bin(250;0.04) @Norm(10;3.1) P(XÐ 15) wordt door continuiteit P(XÐ15.5) Binomcdf(250,0.04,15) = 0.955 vergelijken met normalcdf(-1E99,15.5,10,3.1)= 0.961 Ik weet nu niet wat de volgende stap is. Ik hoop dat u er nog even naar zou willen kijken
Selena
Student hbo - dinsdag 3 november 2009
Antwoord
Je kunt beter normalcdf(15.5,1E99,10,3.1) nemen. Je krijgt dan 0,038. Dus de kans op meer dan 15 lekke banden in ongeveer 0,038.
WvR
dinsdag 3 november 2009
©2001-2024 WisFaq
|