Algebra

Analyse

Bewijzen

De grafische rekenmachine

Discrete wiskunde

Fundamenten

Meetkunde

Oppervlakte en inhoud

Rekenen

Schoolwiskunde

Statistiek en kansrekenen

Telproblemen

Toegepaste wiskunde

Van alles en nog wat


\require{AMSmath}

 Dit is een reactie op vraag 60626 

Re: Hyperbolische functie bespreken

Dag MBL,
Dan zijn er geen nulpunten voor dat tweede deel of moet je de complexe nulpunten hier ook weergeven ?
P2+1=0 en p¹0 en p=+i en p=-i
Groeten,

Rik Le
Iets anders - vrijdag 30 oktober 2009

Antwoord

Er zijn inderdaad geen andere nulpunten dan x = 4. Een grafiek laat dat duidelijk zien. En als je met reële analyse bezig bent, dan lijkt me het ongewenst om 'zomaar' met complexe getallen aan te komen.

MBL
vrijdag 30 oktober 2009

©2001-2024 WisFaq