Algebra

Analyse

Bewijzen

De grafische rekenmachine

Discrete wiskunde

Fundamenten

Meetkunde

Oppervlakte en inhoud

Rekenen

Schoolwiskunde

Statistiek en kansrekenen

Telproblemen

Toegepaste wiskunde

Van alles en nog wat


\require{AMSmath}

Kubieke meter berekenen

Hoe kun je kubieke meter berekenen?

mb
Leerling bovenbouw havo-vwo - dinsdag 27 oktober 2009

Antwoord

Bedoel misschien hoe je de inhoud kunt berekenen van bijvoorbeeld een balk, een kubus, een piramide of een kegel?

Voorbeeld
Een aquarium in de vorm van een balk heeft een lengte van 3 een breedte van 2 en een hoogte van 1 meter. Wat is dan de inhoud in kubieke meter?

Antwoord
De inhoud=3򈭽=6 m3 (=kubieke meter)

Zoiets? Of bedoelde je iets anders?

WvR
woensdag 28 oktober 2009

Re: Kubieke meter berekenen

©2001-2024 WisFaq