\require{AMSmath} Dit is een reactie op vraag 60573 Re: Kegelsneden Oke ik snap uw redenering maar hoe los je deze vergelijking op? 2 vergelijkingen en 3 onbekendem? Of vergeet ik een vergelijking?Groeten yannic 3de graad ASO - zaterdag 24 oktober 2009 Antwoord Stelsel:9x2+16y2=144y=-x+bGeeft 9x2+16(-x+b)2=144.Kies b zodat er precies 1 oplossing is. Het is immers een raaklijn! Oplossen naar x met b als constante.... Discriminant!? WvR zaterdag 24 oktober 2009 ©2001-2024 WisFaq
\require{AMSmath}
Oke ik snap uw redenering maar hoe los je deze vergelijking op? 2 vergelijkingen en 3 onbekendem? Of vergeet ik een vergelijking?Groeten yannic 3de graad ASO - zaterdag 24 oktober 2009
yannic 3de graad ASO - zaterdag 24 oktober 2009
Stelsel:9x2+16y2=144y=-x+bGeeft 9x2+16(-x+b)2=144.Kies b zodat er precies 1 oplossing is. Het is immers een raaklijn! Oplossen naar x met b als constante.... Discriminant!? WvR zaterdag 24 oktober 2009
WvR zaterdag 24 oktober 2009
©2001-2024 WisFaq