Algebra

Analyse

Bewijzen

De grafische rekenmachine

Discrete wiskunde

Fundamenten

Meetkunde

Oppervlakte en inhoud

Rekenen

Schoolwiskunde

Statistiek en kansrekenen

Telproblemen

Toegepaste wiskunde

Van alles en nog wat


\require{AMSmath}

Het berekenen van een oppervlakte als er alleen letters staan

Het gaat over een tekening van een oppervlakt. Nu staan hier alleen letters. Hoe moet ik zoiets aanpakken?
reactie
Met het "hier" bedoel ik: als er BV staat AB = 12 M C= 2* langer als AB D= 2.5 langer als C Dan moet hier een oppervlakt uit komen, maar hoe pak ik dit aan?

Harry
Iets anders - zaterdag 24 oktober 2009

Antwoord

Ik word er zelfs met de aanvullende informatie niet echt wijzer van. Mischien kan je (zoals geformuleerd in de spelregels) een concreet voorbeeld geven van het soort opgave dat je bedoelt?

WvR
zaterdag 24 oktober 2009

©2001-2024 WisFaq