\require{AMSmath} Asymptoten Hoe bereken je de verticale en horizontale asymptoot van de formule: y=24/x+6Groetjes. Iris Leerling bovenbouw havo-vwo - zaterdag 24 oktober 2009 Antwoord Als je bedoelt y=\frac{24}{x}+6 dan kan je de verticale asymptoot vinden bij x=0 en de horizontale asymptoot bij y=6. Ga maar na!Als x in de buurt van 0 komt wordt de breuk \frac{24}{x} erg groot.Als x naar oneindig gaat dan wordt de breuk \frac{24}{x} erg klein.Zie ook Wat zijn asymptoten?Zou het dan lukken? WvR zaterdag 24 oktober 2009 ©2001-2025 WisFaq
\require{AMSmath}
Hoe bereken je de verticale en horizontale asymptoot van de formule: y=24/x+6Groetjes. Iris Leerling bovenbouw havo-vwo - zaterdag 24 oktober 2009
Iris Leerling bovenbouw havo-vwo - zaterdag 24 oktober 2009
Als je bedoelt y=\frac{24}{x}+6 dan kan je de verticale asymptoot vinden bij x=0 en de horizontale asymptoot bij y=6. Ga maar na!Als x in de buurt van 0 komt wordt de breuk \frac{24}{x} erg groot.Als x naar oneindig gaat dan wordt de breuk \frac{24}{x} erg klein.Zie ook Wat zijn asymptoten?Zou het dan lukken? WvR zaterdag 24 oktober 2009
WvR zaterdag 24 oktober 2009
©2001-2025 WisFaq