\require{AMSmath} Dit is een reactie op vraag 60548 Re: Re: Een wortel zoeken in formule met 2 onbekenden (m-4)(m-1)=0m-4=o Dus m=4m-1=0 Dus m=1Ik denk dat het zo juist is Bedankt! Joey M Overige TSO-BSO - woensdag 21 oktober 2009 Antwoord graag gedaan. kn woensdag 21 oktober 2009 ©2001-2024 WisFaq
\require{AMSmath}
(m-4)(m-1)=0m-4=o Dus m=4m-1=0 Dus m=1Ik denk dat het zo juist is Bedankt! Joey M Overige TSO-BSO - woensdag 21 oktober 2009
Joey M Overige TSO-BSO - woensdag 21 oktober 2009
graag gedaan. kn woensdag 21 oktober 2009
kn woensdag 21 oktober 2009
©2001-2024 WisFaq