\require{AMSmath} Dit is een reactie op vraag 35157 Re: Afschrijven volgens de annuiteitenmethode met vaste annuiteiten Als je een Texas TI83+/Ti84 rekenmachine hebt dan kan je de TVM_Solver optie gebruiken onder Finance onder APPS.N=7I%=9%PV= -200.000 (kleine minnetje bij ans)FV=20.000Vervolgens ga je op PMT staan (deze staat tussen PV en FV. Druk je Alpha(groen) + enter en dan heb je het antwoord!groeten Mo Student hbo - dinsdag 20 oktober 2009 Antwoord Handig... Zie How to do Time Value of Money on a Ti-83 Plus WvR zondag 25 oktober 2009 ©2001-2024 WisFaq
\require{AMSmath}
Als je een Texas TI83+/Ti84 rekenmachine hebt dan kan je de TVM_Solver optie gebruiken onder Finance onder APPS.N=7I%=9%PV= -200.000 (kleine minnetje bij ans)FV=20.000Vervolgens ga je op PMT staan (deze staat tussen PV en FV. Druk je Alpha(groen) + enter en dan heb je het antwoord!groeten Mo Student hbo - dinsdag 20 oktober 2009
Mo Student hbo - dinsdag 20 oktober 2009
Handig... Zie How to do Time Value of Money on a Ti-83 Plus WvR zondag 25 oktober 2009
Zie How to do Time Value of Money on a Ti-83 Plus
WvR zondag 25 oktober 2009
©2001-2024 WisFaq