\require{AMSmath} Logritmen herschrijven dimensie Hoe kun je deze formule anders schrijven/oplossen? log (4a) / log a. hier moet de dimensie van een lijnstuk uit komen Ireen Leerling bovenbouw havo-vwo - dinsdag 20 oktober 2009 Antwoord Beste Ireen, Veel kun je niet doen, eventueel: log(4a)/log(a) = log(4)/log(a)+log(a)/log(a) = loga(4)+1 mvg, Tom td woensdag 21 oktober 2009 ©2001-2024 WisFaq
\require{AMSmath}
Hoe kun je deze formule anders schrijven/oplossen? log (4a) / log a. hier moet de dimensie van een lijnstuk uit komen Ireen Leerling bovenbouw havo-vwo - dinsdag 20 oktober 2009
Ireen Leerling bovenbouw havo-vwo - dinsdag 20 oktober 2009
Beste Ireen, Veel kun je niet doen, eventueel: log(4a)/log(a) = log(4)/log(a)+log(a)/log(a) = loga(4)+1 mvg, Tom td woensdag 21 oktober 2009
td woensdag 21 oktober 2009
©2001-2024 WisFaq