\require{AMSmath} Meerdere mogelijkheden van één integraal? Ik moet oplossen: ò(1/Ö(1-x2)dx Als oplossing heb ik gevonden F(x)=2Ö(1-x2). Nu zegt mijn antwoordmodel dat F(x)=arcsin(x). Snap ik, omdat de afgeleide van arcsinx = 1/(Ö(1-x2)). Mijn vraag is nu, of mijn gevonden F(x) óók goed is, omdat wanneer je de afgeleide van 2Ö(1-x2) neemt, je weer uitkomt op 1/Ö(1-x2). Alvast bedankt! Wilma Student hbo - maandag 19 oktober 2009 Antwoord Wilma, Ooit gehoord van de kettingregel? Als f(x)=Ö(1-x2),dan is f'(x)=-x/Ö(1-x2). kn maandag 19 oktober 2009 ©2001-2024 WisFaq
\require{AMSmath}
Ik moet oplossen: ò(1/Ö(1-x2)dx Als oplossing heb ik gevonden F(x)=2Ö(1-x2). Nu zegt mijn antwoordmodel dat F(x)=arcsin(x). Snap ik, omdat de afgeleide van arcsinx = 1/(Ö(1-x2)). Mijn vraag is nu, of mijn gevonden F(x) óók goed is, omdat wanneer je de afgeleide van 2Ö(1-x2) neemt, je weer uitkomt op 1/Ö(1-x2). Alvast bedankt! Wilma Student hbo - maandag 19 oktober 2009
Wilma Student hbo - maandag 19 oktober 2009
Wilma, Ooit gehoord van de kettingregel? Als f(x)=Ö(1-x2),dan is f'(x)=-x/Ö(1-x2). kn maandag 19 oktober 2009
kn maandag 19 oktober 2009
©2001-2024 WisFaq