\require{AMSmath} Wortels van breuken in standaardvorm Hoe los je de volgende opgaves op?(Ö3:Ö6)3=?(-Ö7:2Ö2)4=?Wie kan ons helpen? C Student hbo - woensdag 7 oktober 2009 Antwoord Deze vragen had je natuurlijk al bekeken:Wortels van breuken in standaardvormHoe schrijf je een wortels van breuken in standaardvorm?Wortels van breuken in standaardvormWortels van breuken in standaardvormDeze kunnen we dan wel doen:$\large \left( {{{ - \sqrt 7 } \over {2\sqrt 2 }}} \right)^4 = {{49} \over {64}}$Je moet maar 's kijken bij deze en de andere voorbeelden waar je 't wel en niet begrijpt! Zo niet dan maar weer vragen! WvR woensdag 7 oktober 2009 ©2001-2024 WisFaq
\require{AMSmath}
Hoe los je de volgende opgaves op?(Ö3:Ö6)3=?(-Ö7:2Ö2)4=?Wie kan ons helpen? C Student hbo - woensdag 7 oktober 2009
C Student hbo - woensdag 7 oktober 2009
Deze vragen had je natuurlijk al bekeken:Wortels van breuken in standaardvormHoe schrijf je een wortels van breuken in standaardvorm?Wortels van breuken in standaardvormWortels van breuken in standaardvormDeze kunnen we dan wel doen:$\large \left( {{{ - \sqrt 7 } \over {2\sqrt 2 }}} \right)^4 = {{49} \over {64}}$Je moet maar 's kijken bij deze en de andere voorbeelden waar je 't wel en niet begrijpt! Zo niet dan maar weer vragen! WvR woensdag 7 oktober 2009
WvR woensdag 7 oktober 2009
©2001-2024 WisFaq