\require{AMSmath} Dit is een reactie op vraag 60365 Re: Re: Differentiaal vergelijking ja ik kom nu op r=-1/2 q=-1 p=-1 dus ya=D·e2t-1-t-1/2t2 y0=0 randvoorwaarde is onmogelijk want y(0)=-1 Ivo Student hbo - dinsdag 6 oktober 2009 Antwoord Beste Ivo, Je algemene oplossing is nu correct. Als je t = 0 invult, krijg je D-1; de constante (-1) blijft immers staan en de e-macht (exponent 0) wordt 1, D blijft staan. Dit is 0 als D = 1... mvg, Tom td woensdag 7 oktober 2009 ©2001-2024 WisFaq
\require{AMSmath}
ja ik kom nu op r=-1/2 q=-1 p=-1 dus ya=D·e2t-1-t-1/2t2 y0=0 randvoorwaarde is onmogelijk want y(0)=-1 Ivo Student hbo - dinsdag 6 oktober 2009
Ivo Student hbo - dinsdag 6 oktober 2009
Beste Ivo, Je algemene oplossing is nu correct. Als je t = 0 invult, krijg je D-1; de constante (-1) blijft immers staan en de e-macht (exponent 0) wordt 1, D blijft staan. Dit is 0 als D = 1... mvg, Tom td woensdag 7 oktober 2009
td woensdag 7 oktober 2009
©2001-2024 WisFaq