\require{AMSmath} Hoe bereken ik de aantal maanden voor ik het spaardoel bereikt heb? Een formule om te berekenen,Maandinleg 300Rente 3%Einddoel 20000Na hoeveel maanden heb ik het einddoel bereiktBedankt voor de informatie Jos de Iets anders - vrijdag 2 oktober 2009 Antwoord Het is een voorbeeld van een lineaire differentievergelijking:Aannames:a=(1,03)1/12b=300X0=300Gevraagd: t zodat Xt=20.000Zou het daarmee lukken denk je? WvR vrijdag 2 oktober 2009 Re: Hoe bereken ik de aantal maanden voor ik het spaardoel bereikt heb? ©2001-2024 WisFaq
\require{AMSmath}
Een formule om te berekenen,Maandinleg 300Rente 3%Einddoel 20000Na hoeveel maanden heb ik het einddoel bereiktBedankt voor de informatie Jos de Iets anders - vrijdag 2 oktober 2009
Jos de Iets anders - vrijdag 2 oktober 2009
Het is een voorbeeld van een lineaire differentievergelijking:Aannames:a=(1,03)1/12b=300X0=300Gevraagd: t zodat Xt=20.000Zou het daarmee lukken denk je? WvR vrijdag 2 oktober 2009
WvR vrijdag 2 oktober 2009
©2001-2024 WisFaq