\require{AMSmath} Dit is een reactie op vraag 60279 Re: Re: Re: Vergelijking y(a)= D·e1/2t-2 2=D-2 D=4 Ivo Student hbo - woensdag 30 september 2009 Antwoord Beste Ivo, Helemaal juist zo, alleen snap ik de 'a' in y(a) niet... mvg, Tom td woensdag 30 september 2009 Re: Re: Re: Re: Vergelijking ©2001-2024 WisFaq
\require{AMSmath}
y(a)= D·e1/2t-2 2=D-2 D=4 Ivo Student hbo - woensdag 30 september 2009
Ivo Student hbo - woensdag 30 september 2009
Beste Ivo, Helemaal juist zo, alleen snap ik de 'a' in y(a) niet... mvg, Tom td woensdag 30 september 2009
td woensdag 30 september 2009
©2001-2024 WisFaq