\require{AMSmath} Van decimaal getal naar een breuk Hoe zet ik het getal 1,222222222... om in een breuk? Melody Leerling bovenbouw vmbo - woensdag 30 september 2009 Antwoord Je kunt ook zoeken in WisFaq. Misschien had je Hoe maak je een decimaal getal een breuk? wel gevonden. In dit geval:s=1,22222...10s=12,22222...10s-s=119s=11s=$\frac{11}{9}$Zoiets? WvR woensdag 30 september 2009 ©2001-2024 WisFaq
\require{AMSmath}
Hoe zet ik het getal 1,222222222... om in een breuk? Melody Leerling bovenbouw vmbo - woensdag 30 september 2009
Melody Leerling bovenbouw vmbo - woensdag 30 september 2009
Je kunt ook zoeken in WisFaq. Misschien had je Hoe maak je een decimaal getal een breuk? wel gevonden. In dit geval:s=1,22222...10s=12,22222...10s-s=119s=11s=$\frac{11}{9}$Zoiets? WvR woensdag 30 september 2009
WvR woensdag 30 september 2009
©2001-2024 WisFaq