\require{AMSmath} Dit is een reactie op vraag 60254 Re: Re: Stijgend of dalend en extrema Ik vraag mij af hoe je aan die vereenvoudiging komt.Bedankt! Jantje 3de graad ASO - zondag 27 september 2009 Antwoord Ik had niet goed naar je afgeleide gekeken. Dus dan maar zo:Is dat een probleem? Waar precies?Die 'laatste' ontbinding is niet 'echt' noodzakelijk. Je bent op zoek naar de nulpunten? Dan moet de teller nul zijn, dus:4x-ax+a-4=04x-ax=-a+4x(4-a)=-a+4x=(-a+4)/(4-a)x=(4-a)/(4-a)x=1 WvR zondag 27 september 2009 Re: Re: Re: Stijgend of dalend en extrema ©2001-2024 WisFaq
\require{AMSmath}
Ik vraag mij af hoe je aan die vereenvoudiging komt.Bedankt! Jantje 3de graad ASO - zondag 27 september 2009
Jantje 3de graad ASO - zondag 27 september 2009
Ik had niet goed naar je afgeleide gekeken. Dus dan maar zo:Is dat een probleem? Waar precies?Die 'laatste' ontbinding is niet 'echt' noodzakelijk. Je bent op zoek naar de nulpunten? Dan moet de teller nul zijn, dus:4x-ax+a-4=04x-ax=-a+4x(4-a)=-a+4x=(-a+4)/(4-a)x=(4-a)/(4-a)x=1 WvR zondag 27 september 2009
WvR zondag 27 september 2009
©2001-2024 WisFaq