\require{AMSmath} Natuurlijke logaritme Hallo, Kan iemand mij helpen met het oplossen van de volgende vergelijking? 4lnL+2lnK=10 Nu is het de bedoeling dat K een functie is van L. Dus ik heb nu: 2lnK=-4lnL+10 lnK=-2lnL+5 Nu is mijn vraag hoe je K berekent? Het antwoord zou K=e5/L2 moeten zijn. Bedankt voor uw moeite! Jan Student hbo - woensdag 23 september 2009 Antwoord Misschien gaat het zo makkelijker: Zie ook 1. Rekenregels machten en logaritmen. WvR woensdag 23 september 2009 ©2001-2024 WisFaq
\require{AMSmath}
Hallo, Kan iemand mij helpen met het oplossen van de volgende vergelijking? 4lnL+2lnK=10 Nu is het de bedoeling dat K een functie is van L. Dus ik heb nu: 2lnK=-4lnL+10 lnK=-2lnL+5 Nu is mijn vraag hoe je K berekent? Het antwoord zou K=e5/L2 moeten zijn. Bedankt voor uw moeite! Jan Student hbo - woensdag 23 september 2009
Jan Student hbo - woensdag 23 september 2009
Misschien gaat het zo makkelijker: Zie ook 1. Rekenregels machten en logaritmen. WvR woensdag 23 september 2009
WvR woensdag 23 september 2009
©2001-2024 WisFaq