\require{AMSmath} Sinus - cosinus vergelijking Hallo,De opgave is als volgt:Los op: sin2x + cos x - 1 = 0Nu zijn we er mee bezig maar kunnen echt niet richting het antwoord komen. Kunnen jullie ons een zetje in de goede richting geven?Alvast bedankt Bram Student universiteit - woensdag 16 september 2009 Antwoord Wat dacht je van de identiteit sin2x=1-cos2x ? cl woensdag 16 september 2009 Re: Sinus - cosinus vergelijking ©2001-2024 WisFaq
\require{AMSmath}
Hallo,De opgave is als volgt:Los op: sin2x + cos x - 1 = 0Nu zijn we er mee bezig maar kunnen echt niet richting het antwoord komen. Kunnen jullie ons een zetje in de goede richting geven?Alvast bedankt Bram Student universiteit - woensdag 16 september 2009
Bram Student universiteit - woensdag 16 september 2009
Wat dacht je van de identiteit sin2x=1-cos2x ? cl woensdag 16 september 2009
cl woensdag 16 september 2009
©2001-2024 WisFaq