\require{AMSmath} Dit is een reactie op vraag 60086 Re: Re: Meetkundige reeks tuurlijk harstikke bedankt. @= 6/5 dat had ik niet eens door. n/(6/5)n = n·(5/6)n. harstikke bedankt weer . jullie mensen van wisfaq zijn fantastisch! jan he Student hbo - maandag 7 september 2009 Antwoord Zet me maar in je testament tegen die tijd! Graag gedaan, overigens. MBL maandag 7 september 2009 ©2001-2024 WisFaq
\require{AMSmath}
tuurlijk harstikke bedankt. @= 6/5 dat had ik niet eens door. n/(6/5)n = n·(5/6)n. harstikke bedankt weer . jullie mensen van wisfaq zijn fantastisch! jan he Student hbo - maandag 7 september 2009
jan he Student hbo - maandag 7 september 2009
Zet me maar in je testament tegen die tijd! Graag gedaan, overigens. MBL maandag 7 september 2009
MBL maandag 7 september 2009
©2001-2024 WisFaq