\require{AMSmath} Dit is een reactie op vraag 60067 Re: Vergelijking van de raaklijn van de vierbladige roos Ik snap de redenering wel maar ik begrijp niet goed wat jullie bedoelen met ' stel T=q' ? Rvde 3de graad ASO - zaterdag 5 september 2009 Antwoord T=thèta, de hoek. kn zaterdag 5 september 2009 ©2001-2024 WisFaq
\require{AMSmath}
Ik snap de redenering wel maar ik begrijp niet goed wat jullie bedoelen met ' stel T=q' ? Rvde 3de graad ASO - zaterdag 5 september 2009
Rvde 3de graad ASO - zaterdag 5 september 2009
T=thèta, de hoek. kn zaterdag 5 september 2009
kn zaterdag 5 september 2009
©2001-2024 WisFaq