\require{AMSmath} Dit is een reactie op vraag 60048 Re: Vergelijkingen van twee loodrecht op elkaar staande lijnen bepalen De functies aan elkaar gelijkstellen en x=2 invullen en y=2 dus? Michae Student hbo - donderdag 3 september 2009 Antwoord Nee, gelijkstellen is niet de bedoeling. Je weet de waarde(n) van a en vervolgens vul je het punt (2,1) afzonderlijk in beide vergelijkingen in. MBL donderdag 3 september 2009 ©2001-2024 WisFaq
\require{AMSmath}
De functies aan elkaar gelijkstellen en x=2 invullen en y=2 dus? Michae Student hbo - donderdag 3 september 2009
Michae Student hbo - donderdag 3 september 2009
Nee, gelijkstellen is niet de bedoeling. Je weet de waarde(n) van a en vervolgens vul je het punt (2,1) afzonderlijk in beide vergelijkingen in. MBL donderdag 3 september 2009
MBL donderdag 3 september 2009
©2001-2024 WisFaq