\require{AMSmath} Dit is een reactie op vraag 60041 Re: Vergelijking oplossen Hallo,Waarschijnlijk doe ik iets niet helemaal goed. De volgende vergelijking:(x+1)2 = (2x-1)2Ik maak daar van:1x+1 = 4x+1wordt-3x= 0x=-3/0 = 0Maar dit klopt niet met het antwoord... x=0 en x=2 Ronald Student universiteit - woensdag 2 september 2009 Antwoord Het kwadraat van een tweeterm is een drieterm:(x+1)2=x2+2x+1(2x-1)2=4x2-4x+1...en dat is toch wel iets heel anders...Zie eventueel Hoe werk je dubbele haakjes weg? WvR woensdag 2 september 2009 Re: Re: Vergelijking oplossen ©2001-2025 WisFaq
\require{AMSmath}
Hallo,Waarschijnlijk doe ik iets niet helemaal goed. De volgende vergelijking:(x+1)2 = (2x-1)2Ik maak daar van:1x+1 = 4x+1wordt-3x= 0x=-3/0 = 0Maar dit klopt niet met het antwoord... x=0 en x=2 Ronald Student universiteit - woensdag 2 september 2009
Ronald Student universiteit - woensdag 2 september 2009
Het kwadraat van een tweeterm is een drieterm:(x+1)2=x2+2x+1(2x-1)2=4x2-4x+1...en dat is toch wel iets heel anders...Zie eventueel Hoe werk je dubbele haakjes weg? WvR woensdag 2 september 2009
WvR woensdag 2 september 2009
©2001-2025 WisFaq