\require{AMSmath} Dit is een reactie op vraag 59986 Re: Re: Straal berekenen adhv vergelijking Hallo,De uitwerking leidt tot: (x-2)2+(y+5/2)2=81x2-4x+4+y2+5y+25/4=814x2-16x+16+4y2+20y+25-81·4=04x2+4y2-16x+20y+16+25-324=04x2+4y2-16x+20y-283=0Klopt toch niet ?Groeten,Rik Rik Le Iets anders - zondag 23 augustus 2009 Antwoord Nee? Dat is toch *exact* de opgave? cl zondag 23 augustus 2009 ©2001-2024 WisFaq
\require{AMSmath}
Hallo,De uitwerking leidt tot: (x-2)2+(y+5/2)2=81x2-4x+4+y2+5y+25/4=814x2-16x+16+4y2+20y+25-81·4=04x2+4y2-16x+20y+16+25-324=04x2+4y2-16x+20y-283=0Klopt toch niet ?Groeten,Rik Rik Le Iets anders - zondag 23 augustus 2009
Rik Le Iets anders - zondag 23 augustus 2009
Nee? Dat is toch *exact* de opgave? cl zondag 23 augustus 2009
cl zondag 23 augustus 2009
©2001-2024 WisFaq