\require{AMSmath} De grafiek gaat ook door punt (-3,-24) Het zal deze keer wel iets kleins zijn wat ik niet zie, maar als jullie mij dat aan kunnen wijzen zou ik heel dankbaar zijn!Gegeven: functie f(x)=a(x-5)4-8Vraag: de grafiek van f gaat door punt (-3,-24) Bereken a.Bij voorbaat dank. Klaas Leerling onderbouw vmbo-havo-vwo - zaterdag 22 augustus 2009 Antwoord Als (-3,-24) op de grafiek van f ligt dan geldt:a(-3-5)4-8=-24Je vult dus de waarden voor x en y in het functievoorschrift in. Je krijgt dan een vergelijking met a als onbekende die je (hoop ik) kan oplossen.Zou dat lukken denk je? WvR zaterdag 22 augustus 2009 ©2001-2024 WisFaq
\require{AMSmath}
Het zal deze keer wel iets kleins zijn wat ik niet zie, maar als jullie mij dat aan kunnen wijzen zou ik heel dankbaar zijn!Gegeven: functie f(x)=a(x-5)4-8Vraag: de grafiek van f gaat door punt (-3,-24) Bereken a.Bij voorbaat dank. Klaas Leerling onderbouw vmbo-havo-vwo - zaterdag 22 augustus 2009
Klaas Leerling onderbouw vmbo-havo-vwo - zaterdag 22 augustus 2009
Als (-3,-24) op de grafiek van f ligt dan geldt:a(-3-5)4-8=-24Je vult dus de waarden voor x en y in het functievoorschrift in. Je krijgt dan een vergelijking met a als onbekende die je (hoop ik) kan oplossen.Zou dat lukken denk je? WvR zaterdag 22 augustus 2009
WvR zaterdag 22 augustus 2009
©2001-2024 WisFaq