\require{AMSmath} Dit is een reactie op vraag 59962 Re: Re: Vervalformule radioactiviteit dank voor je reactie, 'k loop vast op volgende, formule: e exp (-0,693/6 x t) (=vervalformule 99mTc met T 1/2=6 uur) wat is de integraal hiervan? Vervolgens t=0 t=60. gerben Iets anders - dinsdag 18 augustus 2009 Antwoord De primitieve van e^(a*x)=1/a* e^(a*x) Je kunt je antwoord hier controleren Bernhard dinsdag 18 augustus 2009 ©2001-2024 WisFaq
\require{AMSmath}
dank voor je reactie, 'k loop vast op volgende, formule: e exp (-0,693/6 x t) (=vervalformule 99mTc met T 1/2=6 uur) wat is de integraal hiervan? Vervolgens t=0 t=60. gerben Iets anders - dinsdag 18 augustus 2009
gerben Iets anders - dinsdag 18 augustus 2009
De primitieve van e^(a*x)=1/a* e^(a*x) Je kunt je antwoord hier controleren Bernhard dinsdag 18 augustus 2009
Bernhard dinsdag 18 augustus 2009
©2001-2024 WisFaq