\require{AMSmath} Differentieren Differentieer de volgende functies ;a) f: x® 2x5 + 4x +2b) f: x® Ö(4x+5)c) f: x® (x-5)/(10+4x)Graag de berekeningen en de werkwijze ook erbij...Alvast bedankt! Willem Student hbo - zaterdag 8 augustus 2009 Antwoord Op Differentiëren kan je allerlei verschillende zaken vinden rondom differentieren.Ik zal je de antwoorden geven. Je moet dan maar 's aangeven wat jezelf al geprobeerd hebt en waar eigenlijk precies het probleem zit:a) f'(x)=10x4+4b) f'(x)=2/Ö(4x+5)c) f'(x)=15/(2(2x+5))2a) Basisregels en somregelb) Kettingregelc) QuotientregelWe horen het dan wel... WvR zondag 9 augustus 2009 ©2001-2024 WisFaq
\require{AMSmath}
Differentieer de volgende functies ;a) f: x® 2x5 + 4x +2b) f: x® Ö(4x+5)c) f: x® (x-5)/(10+4x)Graag de berekeningen en de werkwijze ook erbij...Alvast bedankt! Willem Student hbo - zaterdag 8 augustus 2009
Willem Student hbo - zaterdag 8 augustus 2009
Op Differentiëren kan je allerlei verschillende zaken vinden rondom differentieren.Ik zal je de antwoorden geven. Je moet dan maar 's aangeven wat jezelf al geprobeerd hebt en waar eigenlijk precies het probleem zit:a) f'(x)=10x4+4b) f'(x)=2/Ö(4x+5)c) f'(x)=15/(2(2x+5))2a) Basisregels en somregelb) Kettingregelc) QuotientregelWe horen het dan wel... WvR zondag 9 augustus 2009
WvR zondag 9 augustus 2009
©2001-2024 WisFaq