\require{AMSmath} Dit is een reactie op vraag 59841 Re: Differentiaal vergelijkingen oplossen Sorry maar ik zou het liefst 'n uitwerking willen hebben dan kan ik met de andere sommen ook beter opschieten. Koen Leerling bovenbouw havo-vwo - woensdag 29 juli 2009 Antwoord En ik zou liever hebben dat je op z'n minst een poging laat zien, want het is niet leuk het gevoel te hebben dat mensen van je profiteren.cos2x dy = y dxdy/y = dx/cos2(x)ln(y) = tan(x) + C (C reeel)y = k exp(tan(x)) (met k=exp(C)0) cl woensdag 29 juli 2009 ©2001-2024 WisFaq
\require{AMSmath}
Sorry maar ik zou het liefst 'n uitwerking willen hebben dan kan ik met de andere sommen ook beter opschieten. Koen Leerling bovenbouw havo-vwo - woensdag 29 juli 2009
Koen Leerling bovenbouw havo-vwo - woensdag 29 juli 2009
En ik zou liever hebben dat je op z'n minst een poging laat zien, want het is niet leuk het gevoel te hebben dat mensen van je profiteren.cos2x dy = y dxdy/y = dx/cos2(x)ln(y) = tan(x) + C (C reeel)y = k exp(tan(x)) (met k=exp(C)0) cl woensdag 29 juli 2009
cl woensdag 29 juli 2009
©2001-2024 WisFaq