\require{AMSmath} Dit is een reactie op vraag 59868 Re: Expliciet voorschrift Ik heb dat reeds gedaan, maar ik zie niets. Toch geen hint??? Jonas 3de graad ASO - zondag 26 juli 2009 Antwoord Als je dat al gedaan hebt, dan zien we daar natuurlijk wel graag wat bewijs van, we maken je vakantiewerk niet zomaar voor je. Stel u(n) = a u(n-1) + b en dat u(0) gegeven is u(1) = a u(0) + b u(2) = a u(1) + b = a (a u(0) + b) + b = a2 u(0) + ab + b Wat zijn u(3) en u(4)? Kan je het rijtje verder zetten? cl zondag 26 juli 2009 ©2001-2024 WisFaq
\require{AMSmath}
Ik heb dat reeds gedaan, maar ik zie niets. Toch geen hint??? Jonas 3de graad ASO - zondag 26 juli 2009
Jonas 3de graad ASO - zondag 26 juli 2009
Als je dat al gedaan hebt, dan zien we daar natuurlijk wel graag wat bewijs van, we maken je vakantiewerk niet zomaar voor je. Stel u(n) = a u(n-1) + b en dat u(0) gegeven is u(1) = a u(0) + b u(2) = a u(1) + b = a (a u(0) + b) + b = a2 u(0) + ab + b Wat zijn u(3) en u(4)? Kan je het rijtje verder zetten? cl zondag 26 juli 2009
cl zondag 26 juli 2009
©2001-2024 WisFaq