\require{AMSmath} Dit is een reactie op vraag 59750 Re: Buigpunten opgave over buigpunten: f(x)=x4-12x2 f'(x)=4x3-24x f''(x)=12x2-24 de coördinaten van de buigpunten van de grafiek van f zijn: (Ö2;-20) en (-Ö2;-20). Is de helling van de grafiek in die buigpunten maximaal of minimaal? Hoe kun je dat zien? Tips graag! Tess Leerling bovenbouw havo-vwo - zaterdag 27 juni 2009 Antwoord Kijk eens naar de grafiek van de eerste afgeleide en je ziet het antwoord op de vraag. MBL zaterdag 27 juni 2009 ©2001-2024 WisFaq
\require{AMSmath}
opgave over buigpunten: f(x)=x4-12x2 f'(x)=4x3-24x f''(x)=12x2-24 de coördinaten van de buigpunten van de grafiek van f zijn: (Ö2;-20) en (-Ö2;-20). Is de helling van de grafiek in die buigpunten maximaal of minimaal? Hoe kun je dat zien? Tips graag! Tess Leerling bovenbouw havo-vwo - zaterdag 27 juni 2009
Tess Leerling bovenbouw havo-vwo - zaterdag 27 juni 2009
Kijk eens naar de grafiek van de eerste afgeleide en je ziet het antwoord op de vraag. MBL zaterdag 27 juni 2009
MBL zaterdag 27 juni 2009
©2001-2024 WisFaq