\require{AMSmath} Algebraïsch oplossen Ik wil algebraïsch de volgende vergelijking oplossen: 1/2Öp -2p=0 zelf zou ik er dan dit van maken: 1/2Öp=2p En dan? Ik wil p te weten komen.... Tess Leerling bovenbouw havo-vwo - zaterdag 27 juni 2009 Antwoord Kwadrateer eens en hou in de gaten dat p niet negatief mag zijn. MBL zaterdag 27 juni 2009 ©2001-2024 WisFaq
\require{AMSmath}
Ik wil algebraïsch de volgende vergelijking oplossen: 1/2Öp -2p=0 zelf zou ik er dan dit van maken: 1/2Öp=2p En dan? Ik wil p te weten komen.... Tess Leerling bovenbouw havo-vwo - zaterdag 27 juni 2009
Tess Leerling bovenbouw havo-vwo - zaterdag 27 juni 2009
Kwadrateer eens en hou in de gaten dat p niet negatief mag zijn. MBL zaterdag 27 juni 2009
MBL zaterdag 27 juni 2009
©2001-2024 WisFaq