\require{AMSmath} Dit is een reactie op vraag 59718 Re: Re: Functievoorschrift ahv 2 gegeven punten en symetrie-as kn, vergeef me mijn domheid maar mijn volgende vraag is: hoe kom je aan die c-waarde.??? Manon Leerling onderbouw vmbo-havo-vwo - vrijdag 26 juni 2009 Antwoord Manon,Invullen van a=-3 in b.v.21a+c=-61 geeft:21*(-3)+c=-61,dus c=2. kn vrijdag 26 juni 2009 ©2001-2024 WisFaq
\require{AMSmath}
kn, vergeef me mijn domheid maar mijn volgende vraag is: hoe kom je aan die c-waarde.??? Manon Leerling onderbouw vmbo-havo-vwo - vrijdag 26 juni 2009
Manon Leerling onderbouw vmbo-havo-vwo - vrijdag 26 juni 2009
Manon,Invullen van a=-3 in b.v.21a+c=-61 geeft:21*(-3)+c=-61,dus c=2. kn vrijdag 26 juni 2009
kn vrijdag 26 juni 2009
©2001-2024 WisFaq