\require{AMSmath} Dit is een reactie op vraag 59671 Re: Help, vergelijking met logaritmen Heel erg bedankt voor de reactie, ik begrijp alleen iets nog niet zo goed. Op mijn antwoordenblad stond dat log4/ (log1.05 -log0.8) afgerond 5.10 is Maar als ik verder ga met jou sugestie, en bereken: x= 0,1325log(4) dan kom ik uit op 0,79020 Doe ik alweer iets fout? Rosali Student universiteit - zaterdag 20 juni 2009 Antwoord Uit 'mijn suggestie' komt x = log(4) / log(1.3125) en tik dat maar eens in. MBL zaterdag 20 juni 2009 ©2001-2024 WisFaq
\require{AMSmath}
Heel erg bedankt voor de reactie, ik begrijp alleen iets nog niet zo goed. Op mijn antwoordenblad stond dat log4/ (log1.05 -log0.8) afgerond 5.10 is Maar als ik verder ga met jou sugestie, en bereken: x= 0,1325log(4) dan kom ik uit op 0,79020 Doe ik alweer iets fout? Rosali Student universiteit - zaterdag 20 juni 2009
Rosali Student universiteit - zaterdag 20 juni 2009
Uit 'mijn suggestie' komt x = log(4) / log(1.3125) en tik dat maar eens in. MBL zaterdag 20 juni 2009
MBL zaterdag 20 juni 2009
©2001-2024 WisFaq