\require{AMSmath} Dit is een reactie op vraag 59667 Re: Re: Re: Primitiveren Maar door de eingenschappen van de bepaalde integraal mag je 1/2 uit de vergelijking halen om eenvoudiger te rekenen F(x)=1/2·[x-(sin(2x)/2)] =1/2·[x-(2sin(x)cos(x)/2)] Die 2 kun je dan schrappen, waar ik oorspronkelijk fout zat. F(x)=1/2·[x-sin(x)cos(x)] Moet wel kloppen nu denk ik Izy 3de graad ASO - donderdag 18 juni 2009 Antwoord Als een bus... WvR donderdag 18 juni 2009 ©2001-2024 WisFaq
\require{AMSmath}
Maar door de eingenschappen van de bepaalde integraal mag je 1/2 uit de vergelijking halen om eenvoudiger te rekenen F(x)=1/2·[x-(sin(2x)/2)] =1/2·[x-(2sin(x)cos(x)/2)] Die 2 kun je dan schrappen, waar ik oorspronkelijk fout zat. F(x)=1/2·[x-sin(x)cos(x)] Moet wel kloppen nu denk ik Izy 3de graad ASO - donderdag 18 juni 2009
Izy 3de graad ASO - donderdag 18 juni 2009
Als een bus... WvR donderdag 18 juni 2009
WvR donderdag 18 juni 2009
©2001-2024 WisFaq