\require{AMSmath} Dit is een reactie op vraag 59665 Re: Primitiveren Wat heb ik dan fout?Als je verder rekent krijg je dan:f(x)=1/2·$\int{}$(1-cos(2x))dxF(x)=1/2·[x-sin(2x)]of F(x)=F(x)=1/2·[x-2sin(x)cos(x)]Zit ik met die maal 2 teveel Izy Iets anders - donderdag 18 juni 2009 Antwoord De afgeleide van f(x)=-sin(2x) is f'(x)=-2cos(2x) vanwege de kettingregel en niet f'(x)=-cos(2x) dacht ik... WvR donderdag 18 juni 2009 Re: Re: Primitiveren ©2001-2024 WisFaq
\require{AMSmath}
Wat heb ik dan fout?Als je verder rekent krijg je dan:f(x)=1/2·$\int{}$(1-cos(2x))dxF(x)=1/2·[x-sin(2x)]of F(x)=F(x)=1/2·[x-2sin(x)cos(x)]Zit ik met die maal 2 teveel Izy Iets anders - donderdag 18 juni 2009
Izy Iets anders - donderdag 18 juni 2009
De afgeleide van f(x)=-sin(2x) is f'(x)=-2cos(2x) vanwege de kettingregel en niet f'(x)=-cos(2x) dacht ik... WvR donderdag 18 juni 2009
WvR donderdag 18 juni 2009
©2001-2024 WisFaq