\require{AMSmath} Actuarial method Ik moet iets uitrekenen mbv de actuarial method. het gaat als volgt; 10.000+(10.000x a3Ø15)het wordt dan (10.000x 2.283)maar hoe doe ik dat op de rekenmachine??? alvast bedankt Rachel Student universiteit - dinsdag 16 juni 2009 Antwoord Rachel, a(3,15)=(1-1,15-3)/0,15=2,283. kn woensdag 17 juni 2009 ©2001-2024 WisFaq
\require{AMSmath}
Ik moet iets uitrekenen mbv de actuarial method. het gaat als volgt; 10.000+(10.000x a3Ø15)het wordt dan (10.000x 2.283)maar hoe doe ik dat op de rekenmachine??? alvast bedankt Rachel Student universiteit - dinsdag 16 juni 2009
Rachel Student universiteit - dinsdag 16 juni 2009
Rachel, a(3,15)=(1-1,15-3)/0,15=2,283. kn woensdag 17 juni 2009
kn woensdag 17 juni 2009
©2001-2024 WisFaq