\require{AMSmath} Dit is een reactie op vraag 32396 Re: Leeglopend vat Waarvoor staat Cd? Ewoud Leerling bovenbouw havo-vwo - zaterdag 13 juni 2009 Antwoord Ewoud, Cd=discharge coefficient=doorstroomcoefficient. kn zaterdag 13 juni 2009 ©2001-2024 WisFaq
\require{AMSmath}
Waarvoor staat Cd? Ewoud Leerling bovenbouw havo-vwo - zaterdag 13 juni 2009
Ewoud Leerling bovenbouw havo-vwo - zaterdag 13 juni 2009
Ewoud, Cd=discharge coefficient=doorstroomcoefficient. kn zaterdag 13 juni 2009
kn zaterdag 13 juni 2009
©2001-2024 WisFaq