\require{AMSmath} Formule vereenvoudigen We hebben de volgende formule opgesteld om de inhoud van de halve cirkel te berekenen met willekeurige afmetingen: B=breedte plaat L=lengte plaat ((((2·B)/2p)2·p)/2)·L onze vraag is nu hoe we deze kunnen vereenvoudigen, want dit lukt niet echt... Alvast Bedankt Pieter Leerling bovenbouw havo-vwo - woensdag 10 juni 2009 Antwoord Dat kan zo: Hopelijk helpt dat. WvR woensdag 10 juni 2009 ©2001-2024 WisFaq
\require{AMSmath}
We hebben de volgende formule opgesteld om de inhoud van de halve cirkel te berekenen met willekeurige afmetingen: B=breedte plaat L=lengte plaat ((((2·B)/2p)2·p)/2)·L onze vraag is nu hoe we deze kunnen vereenvoudigen, want dit lukt niet echt... Alvast Bedankt Pieter Leerling bovenbouw havo-vwo - woensdag 10 juni 2009
Pieter Leerling bovenbouw havo-vwo - woensdag 10 juni 2009
Dat kan zo: Hopelijk helpt dat. WvR woensdag 10 juni 2009
WvR woensdag 10 juni 2009
©2001-2024 WisFaq