\require{AMSmath} E-functie met 2 horizontale asymptoten Ik zoek een e-functie met de e-macht in de noemer. De functie moet een HA hebben op y=7,5 en y=0. Alvast bedankt voor jullie antwoord! Meliss Leerling bovenbouw havo-vwo - zondag 31 mei 2009 Antwoord Beste Melissa, Wat dacht je van 7,5/(1+ex)? mvg, Tom td maandag 1 juni 2009 ©2001-2024 WisFaq
\require{AMSmath}
Ik zoek een e-functie met de e-macht in de noemer. De functie moet een HA hebben op y=7,5 en y=0. Alvast bedankt voor jullie antwoord! Meliss Leerling bovenbouw havo-vwo - zondag 31 mei 2009
Meliss Leerling bovenbouw havo-vwo - zondag 31 mei 2009
Beste Melissa, Wat dacht je van 7,5/(1+ex)? mvg, Tom td maandag 1 juni 2009
td maandag 1 juni 2009
©2001-2024 WisFaq