\require{AMSmath} Omzetten formules l=2´d+1 d= evelie 1ste graad ASO-TSO-BSO - woensdag 27 mei 2009 Antwoord Je moet nu eerst links en recht 1 aftrekken en daarna delen door 2. De formule wordt dan: Hopelijk helpt dat... WvR woensdag 27 mei 2009 ©2001-2024 WisFaq
\require{AMSmath}
l=2´d+1 d= evelie 1ste graad ASO-TSO-BSO - woensdag 27 mei 2009
evelie 1ste graad ASO-TSO-BSO - woensdag 27 mei 2009
Je moet nu eerst links en recht 1 aftrekken en daarna delen door 2. De formule wordt dan: Hopelijk helpt dat... WvR woensdag 27 mei 2009
WvR woensdag 27 mei 2009
©2001-2024 WisFaq