\require{AMSmath} Werk de breuk onder het wortelteken weg Hoofdrekenen Ö(3/4) bijvoorbeeld andwoord is 1/2Ö3 maar kom er niet uit hoe ze er aan komen. Dennis Iets anders - maandag 25 mei 2009 Antwoord Ö(3/4)= Ö3/Ö4= 1/Ö4 × Ö3= 1/2 × Ö3 Daniel maandag 25 mei 2009 ©2001-2024 WisFaq
\require{AMSmath}
Hoofdrekenen Ö(3/4) bijvoorbeeld andwoord is 1/2Ö3 maar kom er niet uit hoe ze er aan komen. Dennis Iets anders - maandag 25 mei 2009
Dennis Iets anders - maandag 25 mei 2009
Ö(3/4)= Ö3/Ö4= 1/Ö4 × Ö3= 1/2 × Ö3 Daniel maandag 25 mei 2009
Daniel maandag 25 mei 2009
©2001-2024 WisFaq