Algebra

Analyse

Bewijzen

De grafische rekenmachine

Discrete wiskunde

Fundamenten

Meetkunde

Oppervlakte en inhoud

Rekenen

Schoolwiskunde

Statistiek en kansrekenen

Telproblemen

Toegepaste wiskunde

Van alles en nog wat


\require{AMSmath}

GRM-probleem

Hallo!
Ik heb een probleem met mijn GRM. Wanneer ik formules wil invoeren in Y1= en Y2= komt het = tekentje maar in een van beide dikgedrukt te staan. Daardoor lukt het me niet om in 1 grafiek de twee functies te krijgen. Hoe los ik dit probleem op? Groetjes Esmee

Esmee
Leerling bovenbouw havo-vwo - zaterdag 23 mei 2009

Antwoord

Als 't over een TI83+/TI84 gaat dan is dat inderdaad niet goed. Zo gauw je een functie invoert zou het [=]-teken automatisch 'aan' moeten gaan. Heb je al geprobeerd de GR te resetten? (Je bent dan wel alles wat je er zelf ingezet hebt kwijt!).

WvR
zondag 24 mei 2009

©2001-2024 WisFaq