\require{AMSmath} Recurrente betrekking Hee!Ik wil graag de formule:un+2 = un+1 + un met u1 =1 en u2 =1invoeren in mijn GR, in het seq menu, maar hoe doe ik dat? :SAlvast bedankt! bla Leerling bovenbouw havo-vwo - donderdag 21 mei 2009 Antwoord Zet de begintermen tussen { en }:Als het goed is krijg je dan:Lukt dat zo? Zie TI83 Werkblad – Rijen WvR donderdag 21 mei 2009 ©2001-2025 WisFaq
\require{AMSmath}
Hee!Ik wil graag de formule:un+2 = un+1 + un met u1 =1 en u2 =1invoeren in mijn GR, in het seq menu, maar hoe doe ik dat? :SAlvast bedankt! bla Leerling bovenbouw havo-vwo - donderdag 21 mei 2009
bla Leerling bovenbouw havo-vwo - donderdag 21 mei 2009
Zet de begintermen tussen { en }:Als het goed is krijg je dan:Lukt dat zo? Zie TI83 Werkblad – Rijen WvR donderdag 21 mei 2009
Zie TI83 Werkblad – Rijen
WvR donderdag 21 mei 2009
©2001-2025 WisFaq