Algebra

Analyse

Bewijzen

De grafische rekenmachine

Discrete wiskunde

Fundamenten

Meetkunde

Oppervlakte en inhoud

Rekenen

Schoolwiskunde

Statistiek en kansrekenen

Telproblemen

Toegepaste wiskunde

Van alles en nog wat


\require{AMSmath}

Cyclometrische functies

dit is de opgave: $\int{}$(3/(x2+3) dx van 0 tot 1

$\int{}$(1/(1/3x2+1)
$\int{}$(1/((1/√3x)2+1)
[arctan(1/√3x)] ook weer van 0 tot 1

als ik dit invoer dan komt er niet het goede uit, ik denk dat ik een foutje heb gemaakt maar kan er niet achter komen! Ik hoop dat jullie mijn kunnen helpen

Mvg,

Jorik

Jorik
Leerling bovenbouw havo-vwo - zaterdag 16 mei 2009

Antwoord

Jorik,
Bijna goed.Stel x=t√3,dan dx=(√3)dt en
$\int{}$=√3$\int{}$1/(1+t2)dt, enz.

kn
zaterdag 16 mei 2009

©2001-2024 WisFaq