\require{AMSmath} Kwadratische functie met parameter en xtopytop ik heb de functies: Fp(x)=px2+6x+p de opdracht is de Ytop uit te drukken in Xtop. ik kom echter niet verder dan Xtop = -b/2a = -6/2p ook weet ik dat Ytop=F(Xtop) ik loop hier mee vast, dus help me aub! Jeroen Leerling bovenbouw havo-vwo - dinsdag 12 mei 2009 Antwoord Hallo Je berekent Ytop door Xtop in de functie in te vullen, zoals je zelf aangeeft. Je vindt dan Ytop = (p2-9)/p Reken maar na... LL dinsdag 12 mei 2009 ©2001-2024 WisFaq
\require{AMSmath}
ik heb de functies: Fp(x)=px2+6x+p de opdracht is de Ytop uit te drukken in Xtop. ik kom echter niet verder dan Xtop = -b/2a = -6/2p ook weet ik dat Ytop=F(Xtop) ik loop hier mee vast, dus help me aub! Jeroen Leerling bovenbouw havo-vwo - dinsdag 12 mei 2009
Jeroen Leerling bovenbouw havo-vwo - dinsdag 12 mei 2009
Hallo Je berekent Ytop door Xtop in de functie in te vullen, zoals je zelf aangeeft. Je vindt dan Ytop = (p2-9)/p Reken maar na... LL dinsdag 12 mei 2009
LL dinsdag 12 mei 2009
©2001-2024 WisFaq