\require{AMSmath} Wortel in noemer integreren hey, Ik moet de volgende integraal oplossen: 1/√(0.02x2+12x) Ik heb al verschillende manieren geprobeerd maar kom steeds fout uit. zou iemand mij deze integraal voor kunnen doen? Alvast bedankt. Tim Student hbo - dinsdag 12 mei 2009 Antwoord Hallo Vermits 1/√(0.02) = 7.07107 kun je de vorm schrijven als : 7.07107. 1/√(x2+600x) Schrijf nu x2 + 600x als (x2 + 600x + 3002) - 90000 = (x+300)2 - 90000 Stel nu x+300 = u en je hebt de vorm : a. 1/√(u2+k) Dit is een basisvorm. LL dinsdag 12 mei 2009 Re: Wortel in noemer integreren ©2001-2024 WisFaq
\require{AMSmath}
hey, Ik moet de volgende integraal oplossen: 1/√(0.02x2+12x) Ik heb al verschillende manieren geprobeerd maar kom steeds fout uit. zou iemand mij deze integraal voor kunnen doen? Alvast bedankt. Tim Student hbo - dinsdag 12 mei 2009
Tim Student hbo - dinsdag 12 mei 2009
Hallo Vermits 1/√(0.02) = 7.07107 kun je de vorm schrijven als : 7.07107. 1/√(x2+600x) Schrijf nu x2 + 600x als (x2 + 600x + 3002) - 90000 = (x+300)2 - 90000 Stel nu x+300 = u en je hebt de vorm : a. 1/√(u2+k) Dit is een basisvorm. LL dinsdag 12 mei 2009
LL dinsdag 12 mei 2009
©2001-2024 WisFaq