\require{AMSmath} Vergelijkingen 1/2 x (12 + 0.375 x S)= 7,8 ik snap wel dat het 7,8 : 1/2 word want dan kom je op 15,6 uit. en dan 15.6 : 12,375=1,26 maar dat klopt niet want het antwoord, S dus= 9,6????? Henk j Leerling bovenbouw vmbo - zondag 10 mei 2009 Antwoord Gewoon stap voor stap: 1/2·(12+0,375·S)=7,8 12+0,375·S=15,6 0,375·S=3,6 S=... Helpt dat? WvR zondag 10 mei 2009 ©2001-2024 WisFaq
\require{AMSmath}
1/2 x (12 + 0.375 x S)= 7,8 ik snap wel dat het 7,8 : 1/2 word want dan kom je op 15,6 uit. en dan 15.6 : 12,375=1,26 maar dat klopt niet want het antwoord, S dus= 9,6????? Henk j Leerling bovenbouw vmbo - zondag 10 mei 2009
Henk j Leerling bovenbouw vmbo - zondag 10 mei 2009
Gewoon stap voor stap: 1/2·(12+0,375·S)=7,8 12+0,375·S=15,6 0,375·S=3,6 S=... Helpt dat? WvR zondag 10 mei 2009
WvR zondag 10 mei 2009
©2001-2024 WisFaq